Turgutlu Belediyespor’da Başantrenör Kaan Artun ile Yola Devam

Turgutlu Belediyespor yönetimi, Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Kaan Artun ile yola devam etme kararı aldı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) başarılı sonuçlar elde ederek adından söz ettiren Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı yeni sezon hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Turgutlu Belediyespor yönetimi, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 2022-2023 sezonu ortasında takımın başına getirilen başantrenör Kaan Artun ile olan sözleşmesini 1 daha uzattı.

Manisa’nın tek kadın basketbol takımı olarak Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) iki sezondur mücadele eden Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı’nın başantrenörü Kaan Artun’un Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi tecrübesi bulunuyor. Sporculuk kariyerinde Paşabahçe, Fenerbahçe, MTA, İstanbul Çukurova formaları giyen Kaan Artun, antrenörlük kariyerine 1995 yılında başladı. Süper Lig’de 2011-2012 sezonunda Samsun Basketbol, 2012-2014 sezonunda TED Ankara Koleji ve 2014-2018 sezonunda Adana ASKİ takımlarında Başantrenörlük görevini üstlenen Kaan Artun, başarılı kariyerine 3 sezon boyunca Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’da devam etti.

Yeni sezon hazırlıklarına devam ettiklerini ifade eden Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi mücadelemize Kaan hocamızla devam etme kararı aldık. Yeni sezon hazırlıklarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Geçtiğimiz sezonda takımımızın başarısında birçok katkısı olan hocamızın tekrar Turgutlu Belediyespor çatısı altında taraftarlarımızın da desteğiyle başarılı olacağına inancımız tamdır. Camiamıza ve başantrenörümüz Kaan Artun’a hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı başantrenörü Kaan Artun ise, “Bu büyük ailenin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyum. Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı kurulduğu günden itibaren başarılı sonuçlar elde ederek basketbol camiasına ve taraftarlarına kendini ispatlamıştır. TKBL’de yeni sezon karşılaşmalarımıza galibiyet parolasıyla çıkacağız. Takımımıza desteklerini esirgemeyen her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Çetin Akın’a, Başkan Yardımcımız Fırat Honaz’a ve kıymetli yöneticilerimize bize olan güvenlerinden dolayı teşekkür ederim. Önümüzdeki dönemin takımımız adına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.