#

Turgutlu Belediyespor’da Zafer Haftası

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol ve Kadın Voleybol Takımları aldıkları galibiyetlerle çifte mutluluk yaşattı.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı ve Kadın Voleybol Takımı kendi sahasında oynadıkları müsabakalarda haftayı galibiyetle kapattı. Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı rakibi Urla Belediyesini 70-58, Kadın Voleybol Takımı ise Seramiksan’ı 3-2 mağlup etti. Rakibini 70-58 yenen Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı maç boyunca üstünlüğünü korudu. Urla Belediyesi ile oynanan karşılaşmada 18 sayı, 4 asist ve 3 ribaund ile Deniz Şanlı maça damgasını vurdu. Fatma Nur İçaçan 13 sayı, 2 asist, 7 ribaund, Dilek Topdemir 12 sayı, 8 asist ve 5 ribaund ile maçın diğer skorer isimleri oldular.

Turgutlu derbisinin galibi Turgutlu Belediyespor oldu

Geçtiğimiz yıl tarihinde ilk kez yer aldığı TVF Kadınlar 2. Lig mücadelesini bu yıl da sürdüren Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı ise sezonun ilk maçında Seramiksan ile karşı karşıya geldi. Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda oynanan maçta Turgutlu Belediyespor 25-21, 17-25, 17-25, 27-25, 9-15 set sonuçlarıyla Seramiksan’ı 3-2 yenmeyi başardı.

Başkan Çetin Akın Maçı Tribünden Takip Etti

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Eşi Sabriye Akın, Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, Eşi Nazan Honaz, Belediyespor Asbaşkanı Emrah Kanık ve Belediyespor yöneticileri ile birlikte Kadın Basketbol Takımını yalnız bırakmayarak maçı tribünden takip etti.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Bu hafta mutluluk haftası, bu hafta galibiyet haftası. Basketbol ve Voleybol takımlarımızda kızlarımız çok güzel mücadele ederek haftayı galibiyetle noktaladı. İki takımımızın oyuncularına, teknik ekibine yürekten teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.