#

Turgutlu Belediyespor’dan Potada Farklı Galibiyet: 92-33

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Karşıyaka Çarşı Koleji ile oynadığı maçı 92-33 kazanarak rakibini 59 sayı farkla mağlup etmeyi başardı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde Manisa’nın tek kadın basketbol takımı olarak mücadele eden Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı ligdeki dördüncü galibiyetini aldı. Karşıyaka Çarşı Koleji’nin evine konuk olan Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, rakibini 92-33 mağlup ederek sahada gülen taraf olmayı başardı.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımında Zeliha Sudenaz Öztürk 24 sayı 2 ribaund ve 2 asistle galibiyette önemli rol oynadı. Binnur Gülcan Aydoğmuş 14 sayı 11 ribaund ve 1 asist, Rüveyda Yalvaç 12 sayı 13 ribaund ve 2 asist ile karşılaşmanın diğer skorer isimleri oldu.

Başkan Akın ve Honaz maçı tribünden takip etti

İzmir Vali Hüseyin Öğütcen Spor Salonu’nda oynanan Turgutlu Belediyespor-Karşıyaka Çarşı Koleji maçını Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, eşi Sabriye Akın, Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, eşi Nazan Honaz, Turgutlu Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Evren Erbaş izledi.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Kaan Artun, “Maçın ilk anından itibaren üstünlüğümüzü koruduk. Karşıyaka Çarşı Koleji ile oynadığımız maçta aldığımız farklı galibiyet takımımızın moralini yükseltti. Oyuncularımı tebrik ediyorum, çok önemli bir galibiyete imza attılar. Bu galibiyeti seriye dönüştürmeyi istiyoruz. Cuma günü Turgutlu’da çok önemli bir maça çıkacağız. Tüm taraftarlarımızı İzmit maçında takımımıza destek olmaya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “ Güzel bir maç izledik ve aldığımız galibiyetten dolayı mutluluk duyduk. Aynı zamanda karşılaşmada süre alan genç sporcularımızın başarılı performanslarını gördük. Kadın Basketbol Takımımızı Karşıyaka Çarşı Koleji’ne karşı aldığı galibiyetten dolayı kutluyorum. Takımımıza oynayacakları müsabakalarda başarılar diliyorum” dedi.