#

Turgutlu Belediyesporlu Selinay Akçin Adını Dünya Şampiyonluğuna Yazdırdı

İtalya’da düzenlenen 4. Dünya İşitme Engelliler Voleybol Şampiyonası’nda, İşitme Engelliler Kadın Voleybol Takımı namağlup dünya şampiyonu oldu. Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Selinay Akçin de final maçında forma giyen isimlerden biri oldu.

İşitme Engelliler Kadın Voleybol Takımı, İtalya’da düzenlenen 4. Dünya İşitme Engelliler Voleybol Şampiyonası final maçında ev sahibi İtalya ile karşı karşıya gelerek maçı 3-2 kazandı ve namağlup dünya şampiyonu oldu. Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımının 21 yaşındaki pasör çaprazı Selinay Akçin ise İşitme Engelliler Kadın Voleybol Takımı’nın kadrosunda yer aldı. Final maçında forma giyen Turgutlu Belediyesporlu Selinay Akçin, Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi başarıyla temsil eden sporculardan biri olarak adını yazdırmayı başardı.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Selinay Akçin uluslararası arenada başarılarıyla göğsümüzü kabarttı. Müthiş bir final maçıyla rakibi İtalya’yı evinde yenerek namağlup Dünya Şampiyonu olan İşitme Engelliler Kadın Voleybol Takımı’mızı ve genç sporcumuz Selinay kardeşimizi yürekten kutluyor, başarılarının daim olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.