Turgutlu Belediyespor’un Filedeki Rakibi Uşak Gençlik Merkezi Olacak

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, TVF Kadınlar 2. Liginin ikinci maçında Uşak Gençlik Merkezi’ni konuk edecek. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka, 15 Ekim Cumartesi günü saat 14:00’da başlayacak.

Geçtiğimiz hafta TVF Kadınlar 2. Liginin ilk maçını Seramiksan ile oynayan ve sahadan 3-2’lik skorla galip ayrılan Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı ikinci maçına hazırlanıyor. Turgutlu Belediyespor ekibinin ikinci karşılaşmasında rakibi Uşak Gençlik Merkezi olacak.

Turgutlu Belediyespor – Uşak Gençlik Merkezi maçının başlangıç düdüğü 15 Ekim Cumartesi günü saat 14:00’da çalacak. Girişlerin ücretsiz olacağı karşılaşma Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak.

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Erdal Kurç, “Geçtiğimiz hafta sezonun ilk maçında aldığımız galibiyetten dolayı çok mutluyuz. Sezona güzel bir başlangıç yaptık. Bu hafta rakibimiz Uşak Gençlik Merkezi olacak. Rakibimizle ilk kez mücadele edeceğiz. Cumartesi günü kendi evimizde oynayacağımız maçtan da galip olarak ayrılmak istiyoruz. Bütün spor severlerimizi cumartesi günkü maçımıza gelerek takımımıza destek olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.