#

Turgutlu Belediyespor’un İçecek Sponsoru 3E Girişim Oldu

Turgutlu Belediyespor ile 3E Girişim Gıda Tic. Ltd. Şti. arasında sponsorluk sözleşmesi imzalandı.

Turgutlu Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen imza törenine Turgutlu Belediye Başkanı ve Turgutlu Belediyespor Başkanı Çetin Akın, Başkan Yardımcısı ve Belediyespor As Başkanı Fırat Honaz, Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan, Evren Erbaş Ser ve 3E Girişim Gıda Tic. Ltd. Şti. Kurucu Ortağı Melih Bildiren katıldı.

İmzalanan sponsorluk sözleşmesine göre 3E Girişim Gıda Tic. Ltd. Şti. Turgutlu Belediyespor’un Saka Su markasıyla içecek sponsoru oldu. Böylece Turgutlu Belediyespor’un tüm sezon boyunca içecek tedariği, 15’ten fazla marka ile Turgutlu’da hizmet gösteren 3E Girişim Gıda Tic. Ltd. Şti. tarafından karşılanacak.

Turgutlu Belediyespor’a yeni sezonda desteklerin artarak devam ettiğini söyleyen Başkan Çetin Akın, “Turgutlu’muzu futbol, basketbol ve voleybol branşlarında başarıyla temsil eden Belediyespor’umuza desteklerin artarak devam etmesi bizler için mutluluk verici. Turgutlu’muzda faaliyetlerini sürdüren 3E Girişim Gıda Tic. Ltd. Şti. ve Kurucu Ortağı Melih Bildiren’e Belediyespor’umuzun içecek sponsoru oldukları için teşekkür ediyor, hayırlı işler bol ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

3E Girişim Gıda Tic. Ltd. Şti. Kurucu Ortağı Melih Bildiren ise, “Sahadaki mücadeleleri ile Turgutlu’yu ve bizleri her zaman gururlandıran Turgutlu Belediyespor’un tüm sezon boyunca içecek sponsoru olduğumuz için çok mutluyuz. Futbol Takımı, Kadın Basketbol Takımı ve Erkek Voleybol Takımına her zaman destek olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.