#

Turgutlu Belediyespor’un Potadaki Rakibi Fenerbahçe Gelişim Olacak

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) 7. hafta karşılaşmalarında Fenerbahçe Gelişim ile karşı karşıya gelecek. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma 30 Ekim Pazar günü saat 16:15’te başlayacak.

TKBL 2022-2023 sezonunda 6 haftayı geride bırakan Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımının bu haftaki rakibi Fenerbahçe Gelişim olacak. Geçtiğimiz hafta Kırklareli Basketbol Takımı ile mücadelesinde 85-69 mağlup olan Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, kendi evinde oynayacağı maçta galibiyet parolasıyla sahada tüm gücüyle mücadele edecek.

Turgutlu Belediyespor-Fenerbahçe Gelişim maçı 30 Ekim Pazar günü Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak. Girişlerin ücretsiz olacağı karşılaşma saat 16:15’te başlayacak.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Gökhan Aşıcı, “Fenerbahçe Gelişim Takımı ile oynayacağımız maç bizim için oldukça önemli. Ligde ne yazık ki istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Bu maçta ise bu durumu değiştirmek ve sahadan galip olarak ayrılmamız için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Tüm taraftarlarımızı ve Turgutlu halkını pazar günkü maçımıza davet ederek takımımıza destek olmaya çağırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Manisa’nın tek kadın basketbol takımı olan Kadın Basketbol Takımımıza 30 Ekim Pazar günü rakibi Fenerbahçe Gelişim takımına karşı oynayacağı müsabakada başarılar diliyorum. Takımımızın gücü, moral ve motivasyonu için hemşehrilerimizin desteği çok önemli. Bu sebeple tüm halkımızı maçımızı izlemeye gelerek takımımıza destek olmaya davet ediyorum” dedi.