#

Turgutlu Belediyespor’un Potadaki Rakibi HDI Sigorta Yalova VIP

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı TKBL’nin 23. hafta maçını HDI Sigorta Yalova VIP ile oynayacak. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda gerçekleşecek karşılaşma 26 Şubat Cumartesi günü 14:30’da başlayacak.

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, HDI Sigorta Yalova VIP Takımı ile ikinci kez karşı karşıya gelecek. TKBL’de 23. hafta mücadelesinin yaşanacağı müsabakada Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, rakibini evinde konuk edecek. Turgutlu Belediyespor – HDI Sigorta Yalova VIP mücadelesi 26 Şubat Cumartesi saat 14:30’da Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak.

Turgutlu Belediyespor Botaş Gelişim mücadelesi kıran kırana geçti

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı ile 2 mağlubiyetle TKBL’de ikinci sırada yer alan, ligin güçlü ve iddialı takımlarından biri olan Botaş Gelişim arasında oynanan maçta son dakikaya kadar başa baş mücadele yaşandı. Son çeyrekte 53-53 beraberliğin sağlandığı karşılaşmanın uzatma dakikalarında Botaş Gelişim 57-54 öne geçerek maçın galibi oldu.

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Gökhan Aşıcı, “Takım olarak yoğun bir hafta geçiriyoruz. Botaş Gelişim Takımı ile son ana kadar başa baş gittiğimiz mücadeleyi son saniyelerde kaybettik. Şimdi ise cumartesi günü HDI Sigorta Yalova VIP Takımı ile oynayacağımız maça odaklanmış durumdayız. Her maçımızda olduğu gibi cumartesi günü de sahada en iyi şekilde mücadelemizi sürdürerek kendi sahamızda kazanmayı istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı maçımıza davet ediyoruz” şeklinde konuştu.