#

Turgutlu Belediyespor’un Potadaki Rakibi Samsun Basketbol İhtisas

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Samsun Basketbol İhtisas Takımı’nı evinde ağırlayacak. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka 19 Şubat Cumartesi günü saat 14:30’da başlayacak.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde 20 haftadır mücadelesini sürdüren Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, iki haftalık aranın ardından Samsun Basketbol İhtisas Takımı ile karşı karşıya gelecek. Sezon arası boyunca antrenmanlarına yoğun bir şekilde devam eden Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, cumartesi günü oynayacağı maç için son hazırlıklarını da sürdürüyor. Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Samsun Basketbol İhtisas Takımı ile deplasmanda oynadığı ilk maçı 42-79 kazanmıştı.

Turgutlu Belediyespor- Samsun Basketbol İhtisas karşılaşması 19 Şubat Cumartesi günü saat 14:30’da Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak.

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Gökhan Aşıcı, “TKBL’de 21. hafta maçımıza çıkacağız. Sezon arasına Çeşme Basketbol Takımına karşı elde ettiğimiz farklı galibiyetle girdik. İki haftalık ara boyunca yoğun bir antrenman programıyla önümüzdeki maçlara hazırlandık. Cumartesi günü Samsun Basketbol İhtisas Takımı’nı sahamızda konuk edeceğiz. Takım olarak güzel bir maça ve galibiyete imza atacağımıza inanıyoruz. Tüm taraftarlarımızı maçımızı izlemeye, takımımıza destek olmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.