#

Turgutlu Belediyespor’un Sağlık Sponsoru MOSB-MED

Turgutlu Belediyespor ile MOSB-MED Sağlıklı Yaşam Merkezi arasında sağlık sponsorluğu sözleşmesi imzalandı. İmzalanan sponsorluk sözleşmesi çerçevesinde Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol ve Voleybol Takımlarının tüm sağlık hizmetleri MOSB- MED Sağlıklı Yaşam Merkezi tarafından karşılanacak.

Manisa’nın tek kadın basketbol takımını bünyesinde bulunduran Turgutlu Belediyespor ile MOSB-MED Sağlıklı yaşam merkezi arasında sağlık sponsorluğu sözleşmesi imzalandı. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, Turgutlu Belediyespor Yöneticisi ve Belediye Başkan Yardımcısı Evren Erbaş, Belediyespor Yöneticisi ve Belediye Basın Yayın Halkla İlişkiler Sorumlusu Emrah Kanık ile birlikte MOSB-MED Sağlıklı Yaşam Merkezini ziyaret edilerek Genel Müdür Dr. Hülya Yurtdaş Pirinççi ve Hasta Hakları ve İlişkileri Sorumlusu Yönetici Asistanı Özgür Coşkun ile sözleşmeye imza atıldı.

İmza sonrası açıklama yapan Belediyespor Başkanı ve Başkan Yardımcısı Fırat Honaz: “ MOSB-MED Ailesine ve Hülya Hanım’a kadına ve spora verdiği destek için teşekkürlerimi sunuyorum. Yaptığımız sözleşme çerçevesinde sağlık hizmetlerimiz MOSB-MED tarafından karşılanacak. Sponsorluk sözleşmesinin iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum. Birlikte çok güzel işlere imza atacağız”şeklinde konuştu.

MOSB-MED Sağlıklı Yaşam Merkezi Genel Müdürü Dr. Hülya Yurtdaş Pirinççi: “Turgutlu Belediyespor yaptıklarıyla bölgede adından söz ettiren bir kulüp. Gerek verdikleri sosyal mesajlar gerekse kulüp yapısı itibariyle örnek bir takım. Böyle bir takıma sağlık sponsoru olmaktan gurur duyuyoruz”dedi.