#

Turgutlu Belediyespor’un Üç Sporcusu Sağlık Taramasından Geçti

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı’nın Amerikalı oyuncusu Da’lishia Griffin, Rüveyda Yalvaç ve Sudenaz Öztürk’ün kulübün sağlık sponsoru olan MOSB-MED Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde sağlık taraması yapıldı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin başlamasına sayılı günler kala hazırlıklarını sürdüren Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı’nın üç sporcusu sağlık taramasından geçti. MOSB-MED Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde yapılan tetkiklerde Da’lishia Griffin, Rüveyda Yalvaç ve Sudenaz Öztürk’ün kan değerlerine bakıldı. Bununla birlikte kardiyoloji, iç hastalıkları ve ortopedi alanlarında muayene edildi. Sağlık taraması sırasında MOSB-MED Sağlıklı Yaşam Merkezi Genel Müdürü Dr. Hülya Yurtdaş Pirinççi sporcularla yakından ilgilendi.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Geçtiğimiz haftalarda kadın basketbol takımımız detaylı bir sağlık taramasından geçmişti. Şimdi ise takımımızın yeni sporcuları Da’lishia Griffin, Rüveyda Yalvaç ve Sudenaz Öztürk’ün sağlık kontrolleri titizlikle yapıldı. Sağlık sponsorumuz olan MOSB-MED Sağlıklı Yaşam Merkezi’ne ve Genel Müdürü Dr. Hülya Yurtdaş Pirinççi’ye yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

MOSB-MED Sağlıklı Yaşam Merkezi Genel Müdürü Dr. Hülya Yurtdaş Pirinççi ise “Sağlıklı sporcu olmak, sağlıklı birey olmanın farkındalığı ile başlıyor. Sporcularımızı kutluyorum. Ne mutlu ki tutkulu birer genç olarak sporcularımızın heyecanı gözlerinden okunuyor. Sağlığınız, güzelliğiniz ve iyiliğiniz önceliğiniz olsun. Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Ailesine yeni sezonda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.