#

Turgutlu Belediyespor’un Yeni Sporcularından Turgutlu Belediyespor Başkanı Fırat Honaz’a Ziyaret

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı’nın Amerikalı oyuncusu Da’lishia Griffin, Rüveyda Yalvaç ve Sudenaz Öztürk, Turgutlu Belediyespor Başkanı Fırat Honaz’ı makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz sezon ilk kez yer aldığı TKBL’de play-off oynayan ve gerçekleştirdiği transferlerle kadrosunu güçlendiren Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı’nın üç yeni sporcusu Da’lishia Griffin, Rüveyda Yalvaç ve Sudenaz Öztürk, MOSB-MED Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde yapılan sağlık kontrollerinin ardından Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz’ı makamında ziyaret etti. Görüşmede Turgutlu Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Hale Bozdemir, Emrah Kanık, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Metin Akgül ve Takım Menajeri Hüseyin Pamuk da yer aldı.

Amerika dışındaki ilk sezonu geçtiğimiz yıl Romanya Ligi ekiplerinden BC Sirius’ta geçiren ve maç başına 14.4 sayı, 12.1 ribaund, 2 asist ve 1.8 blok ortalamalarını yakalayan Da’lishia Griffin, bu sezon Turgutlu Belediyespor formasıyla sahada mücadele edecek. 2005 doğumlu olan Sudenaz Öztürk 1 ve 2 numaralı pozisyonda, 2006 doğumlu Rüveyda Yalvaç ise 4 ve 5 numaralı pozisyonda takımda yer alacak. ISKUDER Basketbol Kulübü’nden transfer olanSudenaz Öztürk ve Rüveyda Yalvaç, bu sezon Turgutlu Belediyespor formasını giyecek.

Turgutlu Belediyespor Başkanı Fırat Honaz, “Birinden yetenekli üç yeni oyuncumuzu belediyemizde ağırladık. Da’lishia Griffin, Rüveyda Yalvaç ve Sudenaz Öztürk’e; takımımıza tekrar hoş geldin diyor, sakatlıktan uzak başarılı bir sezon geçirmesini diliyorum” dedi.