Turgutlu Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı Seçimi 17 Ocak Pazartesi

Turgutlu Çiftçi Malları Koruma Meclisi Heyetinin seçimi 17 Ocak Pazartesi günü saat 19:00’da Eski Belediye Binasında yapılacak.

Turgutlu Çiftçi Malları Koruma Başkanı Ünal Şimşek’in başkanlık görevinden istifa etmesinin ardından Çiftçi Malları Koruma Meclisi Heyetinin seçimi 17 Ocak Pazartesi günü saat 19:00’da Eski Belediye Binasında gerçekleştirilecek.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Ocak Ayı Meclis Toplantısında, “Çiftçi Malları Koruma Başkanımız Ünal Şimşek istifa etti. Kurumlarla konuyla ilgili yaptığımız görüşmeler sonucunda 17 Ocak Pazartesi günü saat 19:00’da Eski Belediye Binamızda Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı seçimi yapılacaktır” sözleriyle Çiftçi Malları Koruma Meclisi Heyetinin seçimini duyurmuştu.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Çiftçi Malları Koruma Başkanlığına aday olmak isteyen vatandaşlarımızı 17 Ocak Pazartesi günü Eski Belediye Binamızda gerçekleştireceğimiz seçime davet ediyorum” dedi.