#

Turgutlu, Cumhuriyet Bayramı’na Hazırlanıyor

Turgutlu Belediyesi gerçekleştirdiği çalışmalarla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na sayılı günler kala hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’nda boyama çalışmaları ekipler tarafından gerçekleştirildi.

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Cumhuriyet Bayramı hazırlıkları kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’nda yer alan heykellerin boyama çalışmalarını gün içerisinde tamamladı. Ekipler 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’ndaki çalışmaların yanı sıra Urganlı Mahallesi Duygu Sokağa yeni bir çocuk oyun grubu ve oturma alanları kazandırdı.

Fen İşleri Müdürlüğü ise program doğrultusunda yol yenileme ve düzenleme çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Söz konusu çalışmalar doğrultusunda Güney Mahallesinde 1000 m2’lik parke taşı döşemesi tamamlandı. Dalbahçe, Osmancık, Yayla, Derbent, Kayrak ve Çepnibektaş Mahallelerindeki arazi yolları üzerinde yol düzenleme çalışmaları da ekiplerce gerçekleştirildi.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Cumhuriyet Bayramımızın 98. yılına sayılı günler kala ekiplerimiz hazırlık çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Bununla birlikte kırsal mahallelerimizde yol düzenleme ve parke taşı döşeme çalışmalarımızı tamamlayarak vatandaşlarımızın yaşadığı sorunları büyük bir ölçüde ortadan kaldırdık. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz ise Urganlı Mahallemiz Duygu Sokakta yeni çocuk oyun grubunun yapımını tamamlayarak çocuklarımızın yüzünü güldürdü. Turgutlu’muzun ihtiyacı olan tüm çalışmalarımızı hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.