#

Turgutlu Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısı 19 Ekim Salı Günü

Turgutlu Kent Konseyi, 2. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısını 19 Ekim Salı günü gerçekleştirecek. Yeni dönem başkanı ve yürütme kurulu üyelerinin belirleneceği 2. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Eski Belediye Binasında saat 11:00’da yapılacak.

Turgutlu’da kent kimliğini, kent vizyonunu geliştirmek, yerel düzeyde demokratik katılımın yaygınlaştırılması amacıyla iki yılı aşkın süredir faaliyetlerini sürdüren Turgutlu Kent Konseyi yeni dönem başkanı ve yürütme kurulu üyelerini belirleyecek. Kadın Meclisi ve Muhtarlar Meclisi temsilcileri, Kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, dernek ve odaların temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile Turgutlu Belediyesinin 9 meclis üyesi 2. Olağan Seçimli Genel Kurulu Toplantısına katılacak.

Dokuz gündem maddesinin yer aldığı toplantıda Turgutlu Kent Konseyinin yeni dönem başkanıyla birlikte 9 asil ve 9 yedek üyeden oluşan yürütme kurulu üyeleri de seçilecek.

Turgutlu Kent Konseyi Başkanı Fehmi Gülen, “Belediye Başkanımız Sayın Çetin Akın’ın girişimleri sonucunda Kent Konseyimiz uzun bir aradan sonra faaliyetlerine yeniden başladı. İki yılı aşkın süredir Turgutlu’muzun kent kimliği ve kültürünü geliştirmeye yönelik çalışmalar gerçekleştirdik. Yapacağımız Seçimli Genel Kurul Toplantısında yeni dönemin güzel ve başarılı projelere imza atacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ise, “Turgutlu’muzu hep birlikte, ortak akılla yöneteceğiz diyerek Kent Konseyimizi uzun bir aradan sonra tekrar etken bir hale getirdik. Kent Konseyi Başkanımız Fehmi Gülen ve diğer üyelerimizle birlikte güzel işler gerçekleştirdik. 19 Ekim’de gerçekleştireceğimiz 2. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısının Turgutlu’muza şimdiden hayırlı olmasını dilyorum” dedi.