#

Turgutlu Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısı Yapılacak

Turgutlu Kent Konseyi, 2. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirecek. Yeni dönem başkanı ve yürütme kurulu üyelerinin belirleneceği 2. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 19 Ekim Salı günü saat 11:00’da Eski Belediye Binasında yapılacak.

Turgutlu’da kent kimliğini, kent vizyonunu geliştirmek, yerel düzeyde demokratik katılımın yaygınlaştırılması amacıyla faaliyetlerini sürdüren Turgutlu Kent Konseyi, 2. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısına hazırlanıyor. Turgutlu Kent Konseyi’nin mevcut başkanı Fehmi Gülen başkanlığında yapılacak olan 2. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısında yeni dönem başkanı ve yürütme kurulu üyeleri seçilecek. Genel Kurul Toplantısı 19 Ekim Salı günü saat 11:00’da Eski Belediye Binasında gerçekleşecek.

Turgutlu Kent Konseyi Başkanı Fehmi Gülen, “Belediye Başkanımız Çetin Akın’ın girişimleriyle Kent Konseyi uzun bir aradan sonra yeniden çalışmalarına başlamıştı. Bu iki yıllık süre içerisinde Turgutlu’muz için birçok alanda yararlı olacak faaliyetlerimizi hayata geçirdik. Kent Konseyi Başkanı olarak halkımıza hizmet etmekten dolayı çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ise, “Turgutlu’muzun kent kültürü ve kimliğini geliştirmeye dair önemli faaliyetlerde bulunan, toplumumuzun tüm kesimlerinin temsil edildiği Kent Konseyimizde 2. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısını 19 Ekim’de gerçekleştireceğiz. Kent Konseyimizde başlayacak yeni dönemin şimdiden Turgutlu’muz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.