#

Turgutlu Rahvan Atçılar Derneğinden Başkan Çetin Akın’a Teşekkür Ziyareti

Turgutlu Rahvan Atçılar Derneği, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Turgutlu Belediyesi ev sahipliğinde 30 Ağustos-7 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Zafer Bayramı, Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenlikleri’nin yoğun ilgiyle takip edilen etkinliklerinden biri olan Geleneksel Rahvan At Yarışları dolayısıyla Turgutlu Rahvan Atçılar Derneği, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette rahvan at yarışlarının gelecek dönemlerde yapılması yönünde değerlendirmelerde de bulunuldu. Ziyaretin sonunda ise Turgutlu Rahvan Atçılar Derneği tarafından Başkan Çetin Akın ve Başkan Yardımcıları Fırat Honaz ile Ahmet Daşkan’a hediye takdim edildi.

Turgutlu Rahvan Atçılar Derneğinin Başkan Çetin Akın ve Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan’a gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretine Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Gökmen, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Emrah Kanık, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sorumlusu Metin Akgül de katıldı.

Turgutlu Rahvan Atçılar Derneğinin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade eden Başkan Çetin Akın, “Turgutlu Rahvan Atçılar Derneği üyeleri ile bir araya geldik. Düzenlemiş olduğumuz rahvan at yarışlarının sonrasında dernek üyelerimizin teşekkür ziyareti bizleri mutlu etti. Geleneksel hale getirdiğimiz yarışlarımızın devamlılığı için değerlendirmelerde bulunduk. Halkımız için yapacağımız etkinliklerde işbirliğimiz artarak devam edecek” dedi.