#

Turgutlu Tarihi Belgeseli 30. Bölüme Ulaştı

Turgutlu Belediyesi tarafından hazırlanan Turgutlu Tarihi Belgeseli, 30. bölümüne ulaşarak önemli bir başarıya imza attı. Youtube üzerinden yayınlanan belgesel, bugüne kadar yaklaşık yüz bin tıklanmaya ulaştı.

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olan Turgutlu Kent Müzesi tarafından hazırlanan Turgutlu Tarihi Belgeseli, geçtiğimiz günlerde yayınlanan 30. bölümüyle önemli bir başarıya imza attı. İlk bölümü 23 Nisan 2020’de yayınlanan belgeselin yeni bölümleri de önümüzdeki günlerde yayınlanacak.

Bu belgeselin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Pandemi döneminde Kent Müzemizin ziyarete kapandığı süreçte müzede çalışan arkadaşlarımızla böyle bir çalışmaya başladık. Belediye Başkanımız Sayın Çetin Akın’ın da oluru ile o günlerde başladığımız bu çalışma, iki buçuk yıl içerisinde 30 bölüme ulaşarak kelimenin tam anlamıyla bir rekora imza attı ve yeni bölümlerimiz de arka arkaya yayınlanmaya devam edecek. Bu çalışmanın Türkiye’de başka bir örneği yok ve sosyal medyadaki izlenme sayıları da yapılan işin halkımız nezdinde takdir edildiğini gösteriyor. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Turgutlu Tarihi Belgeseli’nin ilçenin en önemli belediye başkanlarından birisi olan Cevdet Öktem’i konu alan bölümü geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. İlgili bölüme https://www.youtube.com/watch?v=Nv5jaGsU8VU adresinden ulaşılabilir.