#

Turgutlu Yatırımlarla Güçleniyor, Sanayi Çarşısı’nda Kolonlar Yükseliyor

Turgutlu Belediyesi, tarihinin en büyük yatırımı olan Sanayi Çarşısı projesinde kolonlar yükselmeye devam ediyor. Şantiye alanını ziyaret eden ve incelemelerde bulunan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, ”Vizyon projemizde kolonlar hızla yükseliyor, çalışmalar aralıksız sürüyor” dedi.

Turgutlu Belediyesinin en büyük yatırımı olarak hayata geçirilecek olan ve geçtiğimiz ekim ayında düzenlenen törenle temeli atılan Sanayi Çarşısı projesinin yapımı aralıksız devam ediyor. Mülkiyeti Turgutlu Belediyesine ait olan eski soğuk hava deposunun bulunduğu alana yapılan 94 Milyon TL değerindeki projenin inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Çetin Akın, ”Sanayi Çarşısı projemiz 94 milyon TL’lik yatırımla Turgutlu Belediyesinin en büyük yatırımı. Vizyon projemiz olan Sanayi Çarşısı’nda bugün gelinen noktada kolonlar yükseliyor ve projemizin yapımı tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

Sanayi Çarşısı projesinin satış ihalesi 30 Aralık Cuma günü yapılacak

Sanayi Çarşısı projesinde 2-3-4-19-20 ve 21 nolu bağımsız bölümlerin ihalesi 30 Aralık Cuma günü saat 14:00’da Turgutlu Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek. İhale, Kapalı Teklif Usulü Arttırma yöntemiyle ayrı ayrı yapılacak. Sanayi Çarşısı projesi ihalesi hakkında detaylı bilgiye Hukuk İşleri Müdürlüğü ile https://www.turgutlu.bel.tr/kurumsal/duyurular adresi üzerinden ulaşılabilir.

Sanayi Çarşısı projesi hakkında bilgiler

Toplam 17 bin 800 m2 inşaat alanının bulunduğu proje toplam 22 adet prefabrik iş yerinden oluşacak. Eski Manisa Yolu cephesine bakan, 595 m2 ile 680 m2 arasında inşa edilecek iş yerleri batar katlı olacak şekilde tasarlandı. Hal cephesine bakan iş yerleri ise 755 m2 ile 1058 m2 büyüklüğü arasında olacak. Söz konusu bu iş yerlerinde ayrıca hem batar kat hem de bodrum kat yer alacak.