Turgutlu Zabıtasından Cumartesi Pazarı’nda İşgal Denetimi

Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Cumartesi Pazarı’nda denetimlerini gerçekleştirdi.

Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Manavlar Odası ekipleri tarafından Cumartesi Pazarı’nda denetim yapıldı. Pazar yeri içerisinde düzen ve tertibin sağlanması, aynı zamanda vatandaşların güven içerisinde alışveriş yapabilmeleri amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde işgal kontrolleri titizlikle yapıldı. Tezgahların tek tek kontrol edildiği söz konusu denetimde yönetmelik ve mevzuata aykırı olarak işgal yapan şahıslar hakkında gerekli resmi işlemler ekipler tarafından uygulandı.

Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Kızıl, “Cumartesi Pazarı’nda düzenin korunması ve vatandaşlarımızın sorunsuz bir şekilde alışverişlerini gerçekleştirmeleri amacıyla ekiplerimiz tarafından işgal kontrolleri yapıldı. İşgallerle ilgili kurallara riayet etmeyen şahıslar için de resmi işlemleri gerçekleştirdi. Pazar esnafımızın ve vatandaşlarımızın hiçbir koşulda mağdur edilmesi adına denetim ve kontrollerimize devam edeceğiz” dedi.