Turgutlu Zabıtasından Seyyar ve İşgal Denetimi

Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Pazartesi Pazarı ve çevresinde işgal denetimlerini gerçekleştirdi.

Halk sağlığının ve güvenliğinin korunması adına düzenli olarak denetimlerine devam eden Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Pazartesi Pazarı ve çevresinde işgal denetimlerini yaptı. Kanun ve mevzuata aykırı olarak tezgah açan ve satış yapan seyyar satıcılar ile yol ve kaldırım işgallerine yönelik gerçekleştirilen denetimler sonucunda gerekli uyarılar ve işlemler ekipler tarafından yapıldı.

Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Kızıl, “Vatandaşlarımızın yoğun bir şekilde alışveriş yaptıkları Pazartesi Pazarı ve çevresinde periyodik olarak denetimlerimize devam ediyoruz. Kanunlara, ilgili mevzuatlara ve kurallara uygun olmayan şekilde satış yapan ve işgale sebebiyet veren kişiler tespit edilerek gerekli adımlar ekiplerimiz tarafından uygulandı” şeklinde konuştu.