#

Turgutlu’da 23 Nisan Coşkuyla Kutlanacak

Turgutlu Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında düzenleyeceği “Çocuk Şenliği” ile unutulmaz bir bayrama imza atacak.

Turgutlu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir dizi etkinlikle kutlamaya hazırlanıyor. “Çocuk Şenliği” kapsamında gerçekleştirilecek olan etkinliklerle çocuklar ve aileleri bayramın keyfini doyasıya yaşayacak. “Çocuk Şenliği” ilk olarak Balon Korteji ile başlayacak. Turgutlu Belediyesi Hizmet Binası önünden 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’na kadar sürecek olan Balon Korteji 23 Nisan Cumartesi günü saat 13:00’da başlayacak. Saatler 14:00’ü gösterdiğinde ise kutlamalar “Neşeli Sahne” isimli gösteriyle devam edecek.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına tüm vatandaşları davet eden Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı kentimize yakışır şekilde kutlayacağız. Düzenleyeceğimiz etkinliklerle çocuklarımız ve ailelerimizle birlikte çok keyifli ve eğlenceli bir bayram yaşayacağız. 23 Nisan Cumartesi günü saat 13:00’dan itibaren başlayacak olan etkinliklerimize tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.