#


Turgutlu’da Asfalt Çalışmalarında Hız Kesilmiyor

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü kent genelinde eş zamanlı çalışmalarına devam ediyor.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler hem merkez hem de kırsal mahallelerde asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler bu hafta ilk olarak Erbiller Sanayi Sitesinde çalışmalara başlarken Ergenekon ile Osmancık Mahalleri arasındaki ortak bağlantı yolunun asfalt serim çalışmalarını tamamladı. Turgutlu Belediyesinin asfalt ekibi Ergenekon Mahallesi Sekip Seçkin ve Dr. Hüseyin Orhan Sokakta ise asfalt serim çalışmalarına gün boyu devam etti. Ekipler, Koşukırı Çarşısı, Osmancık ve Atatürk Mahalleleri ile birlikte Karadut, Nuri Bey, Arif Pektaş Sokakta alt yapı çalışmalarının ardından bozulan yollara asfalt yama çalışmasıyla anında müdahalesini gerçekleştirdi.

Parke tamirat çalışmalarına da bir yandan devam eden Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Develi, Tunca, Başaran, Şehit Samet Yılmaz, Nilüfer, Mehteran, Aydemir, Büşra, Çiçek, İsmail Hakkı, Fırat, Özverili, Tunç, Bahar Kemalpaşa ve Tınaztepe Sokakta tamirat çalışmaları tamamlandı.

Çevre Düzenleme Çalışmaları Sürüyor

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Turgutlu’nun çehresini değiştirmeye devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Selvilitepe Mahallesi Armağan Sokakta ağaç dikimi ve çevre düzenleme çalışmaları yapıldı. Yapımında sona yaklaşılan Mustafa Kemal Mahallesi Taziye Evi ve Çocuk Kültür Sanat Merkezi’nin bahçesinde ise peyzaj düzenleme ve bakım çalışmaları gerçekleştirildi.

Çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz kentimiz genelinde eş zamanlı çalışmalarını yürütüyor. Asfaltlama çalışmalarımıza büyük önem veriyoruz. Hedeflediğimiz asfalt kilometresine ulaşmak için ekiplerimiz özveriyle çalışıyor. Belirlenen plan ve program dahilinde asfalt çalışmalarımız devam edecek. Kentimizi daha da güzelleştirmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim” dedi.