#

Turgutlu’da Cumhuriyet Bayramı İçin Geri Sayım Başladı

Turgutlu Belediyesi düzenlediği etkinliklerle Cumhuriyet Bayramı coşkusunu 7’den 70 herkese doyasıya yaşatacak. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 28 Ekim Perşembe günü Fatma Turgut konseriyle başlayacak. 29 Ekim Cuma günü gerçekleşecek olan Cumhuriyet Korteji coşku dolu dakikalara sahne olacak.

Turgutlu’da Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıl dönümü düzenlenen etkinliklerle iki gün boyunca kutlanacak. Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının ilk gününde ünlü sanatçı Fatma Turgut en sevilen şarkılarını Turgutlu halkı için söyleyecek. Etkinliğin ikinci gününde ise düzenlenecek Cumhuriyet Korteji ile bayram coşkusu meydanlara taşacak.

Sevenleriyle bir araya gelecek olan Fatma Turgut, 28 Ekim Perşembe günü saat 20:30’da 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’nda muhteşem bir Cumhuriyet Konseri’ne imza atacak. 29 Ekim Cuma günü saat 19:00’da Koza Kavşağı’nda başlayacak olan Cumhuriyet Korteji ile de coşku dolu anlar yaşanacak.

“Cumhuriyet Bayramı coşkumuzu ikiye katlayacağız”

Tüm Turgutlu halkını Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına davet eden Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızın 98. yıl dönümünü iki gün boyunca hep birlikte kutlayacağız. İlk olarak Fatma Turgut’un vereceği konser ile Cumhuriyet Bayramı kutlamalarımıza başlayacak, Cumhuriyet Korteji ile de Cumhuriyet coşkumuzu ikiye katlayacağız. Tüm hemşehrilerimizi Cumhuriyet Bayramı’mızın 98. yıl dönümünü meydanlarımızda hep birlikte gururla, sevinçle yaşamaya davet ediyorum” dedi.