#

Turgutlu’da İrem Derici, Manuş Baba ve İlyas Yalçıntaş Rüzgarı Esecek

Turgutlu Belediyesinin organizasyonuyla 30 Ağustos -7 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Zafer Bayramı, Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenlikleri kapsamında ünlü sanatçılar İrem Derici, Manuş Baba ve İlyas Yalçıntaş Turgutlu halkıyla buluşacak.

Turgutlu Belediyesi ev sahipliğinde birbirinden eğlenceli etkinliklerin yapılacağı Zafer Bayramı, Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenliklerinde sevilen sanatçılar İrem Derici, Manuş Baba ve İlyas Yalçıntaş verecekleri konserlerle şenliğin keyfini ikiye katlayacak.

Ünlü sanatçı İrem Derici, 30 Ağustos Salı günü vereceği konserle hem Zafer Bayramı, Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenliğinin başlangıcını yapacak hem de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılını Turgutlu halkı ile birlikte kutlayacak. Şenliğin beşinci günü ise Manuş Baba’nın muhteşem konseriyle devam edecek.

Zafer Bayramı, Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenliklerinin son gününde ise İlyas Yalçıntaş sevilen şarkılarını Turgutlulu hayranları için seslendirecek. İlyas Yalçıntaş konseriyle aynı zamanda Turgutlu’nun kurtuluşunun 100. yılı kutlanmış olacak.

İrem Derici konseri 30 Ağustos Salı günü, Manuş Baba konseri 3 Eylül Cumartesi, İlyas Yalçıntaş konseri ise 7 Eylül Çarşamba günü saat 21:30’da 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’nda gerçekleşecek.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Zafer Bayramı, Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenliklerimizin keyfini bu yıl da doyasıya yaşayacağız. Tıpkı geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sene de hepimizin çok sevdiği ünlü sanatçıları Turgutlu’muzda misafir edeceğiz. İrem Derici, Manuş Baba ve İlyas Yalçıntaş konserlerine tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.