#

Turgutlu’da Kıran Kırana Mücadele

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı rakibi HDI Sigorta Yalova VIP Takımını 62-61 yendi.

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı TKBL’nin 23. Haftasında HDI Sigorta Yalova VIP Takımı ile karşı karşıya geldi. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma baştan sona büyük bir çekişmeye ve unutulmaz anlara sahne oldu. Maçın ilk yarısını 36-29 galibiyetle kapatan Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, maç sonunda ise 62-61’lik skorla rakibini mağlup etti.

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımında Ashley Nneka Ezeh 16 sayı ve 10 ribaund ile maça en büyük katkı sağlayan oyuncu oldu. Yasemin Güneş 15 sayı ve 10 ribaund, Kardelen Gezgin 10 sayı ve 5 ribaund ile maçın diğer skorer isimleri oldular.

Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz Takımı Yalnız Bırakmadı

Belediyesor Asbaşkanı Fırat Honaz, Turgutlu Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ali Nasuhoğlu ile birlikte Kadın Basketbol Takımını yalnız bırakmayarak maçı tribünden izledi.

Turgutlu Belediyesi’nin Namağlup Yıldız Kızlarına Ödül Töreni

Müsabakanın devre arasında U16 Kızlar Bölge Şampiyonası’nın play off maçında namağlup birinci olmayı başaran ve Anadolu Şampiyonası’na katılmayı hak kazanan Turgutlu Belediyespor U16 Kız Basketbol Takımına ödül töreni gerçekleştirildi. Sporculara kazandıkları kupayı Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz ve Turgutlu Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ali Nasuhoğlu takdim etti.

Turgutlu Belediyespor Başantrenörü Gökhan Aşıcı, “Maçın ilk anından sonuna kadar mücadeleyi hiç elden bırakmadık ve çok istediğimiz galibiyeti elde ettik. Sezonun en başından beri play off iddiamızı koruyoruz ve her galibiyetimizle hedefimize biraz daha yaklaşıyoruz. Temponun hiç düşmediği bu maçın kazananı olduğumuz için çok mutluyuz” şeklinde konuştu.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz, “Çok güzel bir galibiyet aldık. Takımımız oynadığı maçta kendinden emin ve güçlü bir takım olduğunu bir kez daha gösterdi. Oyuncularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.