#

Turgutlu’da Manuş Baba Rüzgarı Esecek

Ünlü sanatçı Manuş Baba, Zafer Bayramı, Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenlikleri kapsamında hayranlarına unutulmaz bir konser verecek. Manuş Baba konseri 3 Eylül Cumartesi akşamı saat 21:30’da 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’nda gerçekleşecek.

Turgutlu Belediyesinin düzenlediği Zafer Bayramı, Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenliklerinde hafızalara kazınacak bir konsere daha imza atılacak. Sevilen sanatçı Manuş Baba, 3 Eylül Cumartesi akşamı saat 21:30’da 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’nda Turgutlulu hayranlarıyla buluşacak.

“Birlikte Oynayalım” Müzikli Danslı Sokak Tiyatrosu ise saat 17:00’da Çepnidere Hacı Mukaddes Altan Okulu Bahçesinde, saat 18:00’da Çatalköprü Muhtarlık Önü, saat 19:30’da ise Osmancık Festival Alanı’nda çocuklar ve ailelerle bir araya gelecek.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Zafer Bayramı, Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenliklerimizde ünlü sanatçımız Manuş Baba’yı Turgutlu’muzda misafir edeceğiz. Bütün halkımızı bu güzel konsere katılmaya, hep birlikte yine çok keyifli müzik dolu bir akşam yaşamaya davet ediyorum” dedi.