#

Turgutlu’da Pandemi Süreci Farklı Yönleriyle Ele Alınacak

Turgutlu Belediyesi katkılarıyla, Turgutlu Kent Konseyi ve Turgutlu Çevre Platformu (TURÇEP) tarafından “Pandemi Sürecinde Halk Sağlığı ve Çevre Sorunları” konulu söyleşi düzenlenecek. 8 Ekim Cuma günü Eski Belediye Binasında gerçekleşecek söyleşi saat 20:00’da başlayacak.

Turgutlu Belediyesi, YAŞAMDER ve EGEÇEP’in katkılarıyla, Turgutlu Kent Konseyi ve Turgutlu Çevre Platformu (TURÇEP) tarafından “Pandemi Sürecinde Halk Sağlığı ve Çevre Sorunları” konulu söyleşi gerçekleştirilecek. Turgutlu Kent Konseyi Başkanı Fehmi Gülen’in moderatörlüğünü üstleneceği programda, Ege Üniversitesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Eski Başkanı ve EGEÇEP Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ali Osman Karababa konuşmacı olarak katılacak.

“Pandemi Sürecinde Halk Sağlığı ve Çevre Sorunları” konulu söyleşide halk sağlığı ve çevre sorunları bir bütün olarak ele alınacak. Programda ayrıca pandemiye etki eden nedenler ve halk sağlığını tehdit eden çevresel sorunlar da gündeme gelecek.

“Pandemi Sürecinde Halk Sağlığı ve Çevre Sorunları” söyleşisi 8 Ekim Cuma günü saat 20:00’da Eski Belediye Binasında yapılacak.

Prof. Dr. Ali Osman Karababa’nın konuşmacı olarak katılacağı söyleşide pandemi sürecinin farklı boyutlarının gündeme geleceğini ifade eden Turgutlu Kent Konseyi Başkanı Fehmi Gülen, “Çevre ve halk sağlığı konularında çalışmalarını sürdüren Prof. Dr. Ali Osman Karababa, gerçekleştireceği sunumda pandeminin dayandığı temel nedenlerden biri olduğu kabul edilen çevre sorunlarının halk sağlığına etkisini katılımcılarla paylaşacak. İki yıla yakın süredir hayatımızı etkileyen pandeminin farklı boyutlarla ele alınacağı söyleşiye tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ise, “Belediyemizin katkı sunduğu, Turgutlu Kent Konseyi ve TURÇEP tarafından organize edilen pandeminin nedenleri ve etkilerinin konuşulacağı ‘Pandemi Sürecinde Halk Sağlığı ve Çevre Sorunları’ söyleşisine tüm hemşehrilerimizi katılmaya devam ediyorum” dedi.