#

Turgutlu’da Yollar Yenilenmeye Devam Ediyor

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kent genelinde asfaltlama, parke, bordür taşı döşeme ve tamirat çalışmaları ile boyama çalışmalarına devam ediyor.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ova yolları üzerinde asfaltlama çalışmaları sürdürülüyor. Hazırlanan program doğrultusunda 8. Mıntıka kanal üzeri ile Yedek 5 – Beyyolu Mevkisinde asfalt sathi kaplama çalışmalarına devam ediliyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca Şehitler Mahallesi Ceyhan Sokakta yol kaldırma çalışmalarının sona ermesinin ardından parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler aynı zamanda Ergenekon Mahallesi Sıtkı Evin Sokakta 500 m2 parke taşı döşeme çalışmasını tamamladı. Ergenekon Mahallesi Millet Caddesi, Selvilitepe Mahallesi ile Irlamaz Mahallesi arasındaki yolda parke tamiratları tamamlanırken Ergenekon Mahallesi İsmailcik Deresi Sokakta bordür döşeme çalışmalarına, Selvilitepe Mahallesi Mithatpaşa Sokak, Ergenekon Mahallesi Hasan Tahsin Sokak ve Temrek Mahallesinde parke tamiratlarına gün boyu devam edildi.

Selvilitepe Mahallesine yeni çocuk oyun grubu

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Selvilitepe Mahallesi Armağan Sokağa yeni bir spor alanı ve çocuk oyun grubu kazandırıldı. Doktor Hüseyin Orhan İlköğretim Okulunun dış cephe boyama çalışmalarına devam eden ekipler bir yandan da İzzettin Mahallesinde yer alan futbol sahasına çim ekimi çalışmalarını gerçekleştirdi.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Ekiplerimizle birlikte gece gündüz, yaz kış demeden kentimiz için çalışmaya hizmetlerimizi vatandaşlarımıza ulaştırmaya devam ediyoruz. Turgutlu’muzun dört bir yanında çalışmalarını sürdüren mesai arkadaşlarımıza işlerinde kolaylıklar dilerim” şeklinde konuştu.