#

Turgutlu’nun Katma Değerini Yükseltecek Önemli Bir Çalışma Daha

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın İstasyonaltı Mahallesinde elektrik direklerinin yer altına alınması hakkında geçtiğimiz aylarda açıklamış olduğu müjde ile ilgili ilk adım atıldı. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından müteahhit firmaya yer teslimi Başkan Çetin Akın tarafından yapıldı. Söz konusu çalışma hakkında açıklama yapan Başkan Çetin Akın, “İstasyonaltı Mahallemize ‘Kısmalı Yolu, Kervan Yolu, Kooperatif Sokaktaki elektrik direklerinin yer altına alınması ve bu sokakların prestij caddesi olarak yapılması’ sözünü yerine getiriyoruz. İstasyonaltı Mahallemizdeki çalışmalarımız çok hızlı ve seri bir şekilde yapılacak. Kısmalı Yolu, Kervan Yolu, Kooperatif Sokak prestij caddesi olarak yenilenecek” dedi.

Kısmalı Yolu, Kervan Yolu ve Kooperatif Sokak prestij caddesi olarak yenilenecek

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın geçtiğimiz aylarda kamuoyuyla paylaştığı İstasyonaltı Mahallesinde elektrik direklerinin yer altına alınması çalışmasıyla ilgili olarak ilk kazma vuruluyor. Söz konusu bu çalışmayla Kısmalı Yolu, Kervan Yolu ve Kooperatif Sokaktaki elektrik direkleri yer altına alınacak ardından üst yapı çalışmaları Turgutlu Belediyesi tarafından tamamlanarak prestij caddesi olarak yenilenecek.

“İstasyonaltı Mahallemize verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz”

Başkan Çetin Akın, Başkan Yardımları Ahmet Daşkan, Fırat Honaz, Evren Erbaş, Fen İşleri Müdürü İbrahim Tunçkol ile birlikte ihaleyi alan müteahhit firma yetkilileriyle bir araya gelerek yer teslimini gerçekleşti. İstasyonaltı Mahallesinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Çetin Akın, “İstasyonaltı Mahallesine bir takım sözler vermiştik. Bunlardan bir tanesi atıl olan futbol sahasını ilk yapacağımız icraat olarak tespit etmiştik. O sözümüzü tuttuk. Futbol sahasını kullanılır hale getirdik. Bununla da kalmadık, İstasyonaltı Mahallesinde yaşayan gençlerimiz için yanına bir tane halı saha yaptık. Bir başka sözümüz daha vardı; İstasyonaltı Mahallesine doğal gaz getireceğiz demiştik. Bu projemizi de hayata geçirdik. Doğal gaz çalışmalarının yüzde yüzüne yakını bitmek üzere. Bir başka söz daha vermiştik. Kısmalı Yolu, Kervan Yolu, Kooperatif Sokaktaki elektrik direklerinin yer altına alınması ve bu sokakların prestij caddesi olarak yapılması sözüydü. GEDİZ A.Ş. tarafından ihalesi yapılan bu çalışma için müteahhit firmaya yer teslimini yapıyoruz. Bu çalışmalar belki kış aylarına denk geleceği için İstasyonaltı Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımız belki eziyet çekebilirler ancak bizim yaptığımız bütün işlerde olduğu gibi İstasyonaltı Mahallemizdeki çalışmalar da çok hızlı ve seri bir şekilde yapılacak. Kısmalı Yolu, Kervan Yolu, Kooperatif Sokak prestij caddesi olarak yenilenecek. Diğer sokaklardaki çalışmalarımız da zaman içerisinde ihtiyaç duyulduğu takdirde ihaleleri yapılıp yenileme çalışmaları yapılacaktır. Bu ihalenin müteahhit firmamıza, GEDİZ A.Ş.’ye hayırlı olmasını, Turgutlu’muza katma değer katacak bir proje olmasını diliyorum” dedi.