Turgutluspor Yönetiminden Başkan Çetin Akın’a Ziyaret

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutluspor Kulüp Başkanı Bülent Daşkan ve Yönetim Kurulu üyelerini ağırladı.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın'ı makamında ziyaret eden Turgutluspor Kulüp Başkanı Bülent Daşkan ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaret sırasında Başkan Çetin Akın’a isminin yazılı olduğu Turgutluspor formasını ve kulübe verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutluspor Kulüp Başkanı Bülent Daşkan, pazar günü oynanacak olan Turgutluspor-Ofspor maçına taraftarları davet etti. Başkan Akın, ”Nazik ziyaretlerinden dolayı camiamızın temsilcilerine teşekkür ederim. Şehrin tüm paydaşlarını ziyaret ederek ortak değerimiz olan Turgutluspor’a sahip çıktıklarını gösteriyorlar. Pazar günüde evimizde oynayacağımız Ofspor maçına tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.