#

Turgutlusporun Şampiyonluğu Büyük Coşkuyla Kutlandı

Şampiyonluk Kupası Yuvasına Geldi

Play-Off maçlarında rakiplerini yenerek şampiyonluk ipini göğüsleyen Turgutlusporun şampiyonluğu büyük coşkuyla kutlandı.

Antalya’da Esenler Erok Spor ve Karşıyaka ile gerçekleşen Play – Off maçlarında 2. Lige yükselmek ve şampiyonluk kupasını Turgutlu’ya getirmek için mücadele eden Turgutluspora coşkulu bir karşılama töreni düzenlendi. Akşam saatlerinde şampiyonluk kupasıyla birlikte Turgutlu’ya gelen Turgutluspor ekibini taraftarlar ve Turgutlulu vatandaşlar karşıladı.

Kutlamalar kapsamında Atatürk Bulvarında bir araya gelen Turgutluspor taraftarları şehir turu atmak için konvoyla Atatürk Bulvarına gelen Turgutluspor futbolcuları ve teknik ekibini alkış, ıslık ve tezahüratlarla karşılayarak şampiyonluk sevincini doyasıya kutladı. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Başkan Yardımcıları ve daire müdürlerinin de katıldıkları şampiyonluk kutlamasında büyük bir sevgi seli ve sevinç yaşandı.

Turgutlusporun şampiyonluk kutlaması ile ilgili konuşan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Biz o Kupa Turgutlu'ya gelecek dedik. Söz verdiğimiz gibi şampiyonluk kupasını Turgutlu'muza getirdik. Bu kupada emek var, alın teri var, sevgi var, samimiyet var, helal var! Bu muhteşem karşılama için Turgutlulu hemşehrilerimize ve büyük Turgutluspor taraftarına, şampiyonlukta emeği geçen herkese tek tek ayrı ayrı can-ı gönülden teşekkür ederim. Birlikte çalıştık birlikte başardık. Bu şampiyonluk hepimizin. Şampiyonluk Turgutlu'muza armağan olsun” dedi.