#

Urganlı Düğün Salonunun Temel Atma Töreni 6 Temmuz Çarşamba Günü Saat 12:00’da

Turgutlu Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Urganlı Düğün Salonu projesinin temel atma töreni, 6 Temmuz 2022 Çarşamba günü saat 12:00’da Urganlı Mahallesi Bülbül Sokakta gerçekleşecek.

Sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda vatandaşların talep ve ihtiyaçlarına yönelik projeleri hayata geçiren Turgutlu Belediyesi, Urganlı Mahallesine yeni, modern ve donanımlı Düğün Salonu kazandırıyor. Geçtiğimiz haftalarda ihale sürecinin tamamlandığı Urganlı Düğün Salonu projesi için temel atma töreni düzenlenecek. Temel atma töreni, 6 Temmuz Çarşamba günü saat 12:00’da Urganlı Mahallesi Bülbül Sokakta gerçekleşecek.

Tüm vatandaşları Urganlı Düğün Salonu projesinin temel atma törenine davet eden Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Turgutlu’muza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Urganlı Mahallemizde hemşehrilerimizin hizmetine sunacağımız düğün salonu projemizin temel atma törenini gerçekleştireceğiz. Urganlı Mahalle sakinlerimiz başta olmak üzere tüm hemşehrilerimizi, 6 Temmuz Çarşamba günü saat 12:00’da proje alanımızda düzenleyeceğimiz temel atma törenine davet ediyorum” dedi.

Urganlı Düğün Salonu projesi hakkında bilgiler

Eski yazlık sinema ve yazlık düğün salonu olarak kullanılan ve 800 m2 alanı kapsayan projenin 515 m2’si düğün salonu olarak planlandı. Betonarme ve çelik olarak tasarlanan projede tüm ses ve ışık sistemleri en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Urganlı Düğün Salonu 300 kişilik kapasiteli olacak. Bununla birlikte karşılama alanı, gelin odası, bebek bakım odası, mutfak, büfe, depo ve tuvaletler de bulunacak.