Yankı Gazetesi Arşivi Müze Sohbetleri’nde

Turgutlu Belediyesinin seri olarak devam eden kültürel etkinliği olan Müze Sohbetleri’nde bu hafta Yankı Gazetesi arşivinden fotoğraflar ve haberler yorumlanacak. Eski belediye binasında gerçekleşecek Müze Sohbetleri, 11 Ocak Çarşamba akşamı saat 20:30’da başlayacak.

Müze Sohbetleri’nin 15. programı 11 Ocak Çarşamba akşamı gerçekleşecek. Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren Turgutlu Kent Müzesi tarafından düzenlenen Müze Sohbetleri’nde bu hafta, ilçenin köklü basın kurumu Yankı Gazetesi’nin ve gazetenin imtiyaz sahibi Doğan Çizmeci’nin arşivinden bazı fotoğraflar ve haberler izleyicilerle paylaşacak. Kent Müzesi Sorumlusu Mehmet Gökyayla’nın sunacağı programda Turgutlu’nun 1990’lar ve 2000’lerin ilk yılları özelinde bir panoraması çıkarılacak. Müze Sohbetleri, eski belediye binasında gerçekleşecek.