#

Yerel Tohum Takas ve Bahar Şenliği Dördüncü Kez Düzenlenecek

Turgutlu Belediyesi, Turgutlu Doğa Kültür Yaşam Derneği (YAŞAMDER) ve Turgutlu Kent Konseyi işbirliğiyle Yerel Tohum Takas ve Bahar Şenliği’ni düzenleyecek. Şenlik, 8 Mayıs Pazar günü saat 13:00’da Irlamaz Rekreasyon Alanı’nda gerçekleşecek.

Turgutlu Belediyesi, YAŞAMDER ve Turgutlu Kent Konseyi tarafından Yerel Tohum Takas ve Bahar Şenliği’nin dördüncüsü düzenlenecek. Irlamaz Rekreasyon Alanı’nda gerçekleşecek olan şenlik için hazırlıklar ise devam ediyor. Yerel Tohum Takas ve Bahar Şenliği, 8 Mayıs Pazar günü saat 13:00’da başlayacak ve gün boyu farklı etkinliklerle devam edecek.

Yerel tohumların sürdürülebilirliği için söz konusu bu şenliğin oldukça önemli ve anlamlı olduğunu ifade eden Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Pandemi sebebiyle iki yıldır gerçekleştiremediğimiz Yerel Tohum Takas ve Bahar Şenliği’ni bu yıl dördüncü kez YAŞAMDER ve Kent Konseyimiz ortaklığında düzenleyeceğiz. Tarımsal kalkınmanın ne kadar önemli olduğunu anladığımız bugünlerde yerel tohumların sürdürülebilirliği için, üreticilerimizin refahını artırabilmek için bu etkinliğin çok önemli ve anlamlı olacağını düşünüyoruz. 8 Mayıs Pazar günü gerçekleştireceğimiz Yerel Tohum Takas ve Bahar Şenliği’mize tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.