Yılın Son Meclis Toplantısı 1 Aralık Salı Günü Yapılacak

Turgutlu Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı 1 Aralık Salı günü saat 18:00’da Eski Belediye Binasında gerçekleşecek. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın başkanlığında yapılacak olan 2020 yılının son meclis toplantısında 6 gündem maddesi görüşülüp karara bağlanacak. Aralık Ayı Meclis Toplantısı aynı zamanda Turgutlu Belediyesinin Facebook sayfasından canlı olarak yayınlanacak.

Aralık Ayı Meclis Toplantısının gündem maddeleri ise şu şekilde:

“Gündemin birinci maddesi, 2020 yılı Kasım ayı Meclis toplantısı 1. ve 2. Birleşimine ait toplantı tutanağı ve Meclis kararlarının görüşülmesi. Gündemin ikinci maddesi Belediyemiz Meclisinin 2021 yılında yapacak olduğu mutat toplantıların gününü ve aylık tatilin belirlenmesi hususunun görüşülmesi. Gündemin üçüncü maddesi Belediye meclisimizin 01/10/2020 tarih ve 64 sayılı kararı ile kabul edilen evsel katı atık tarifeleri su abonesi olanlar yönetmelik gereği Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsil edilecektir. Su abonesi olmayan işyerlerinin tahsilatı Belediyemizce yapılacağından evsel katı atık toplanması ile ilgili usul ve esasların Belediye meclisimizce belirlenmesi hususunun görüşülmesi. Gündemin dördüncü maddesi Su Aboneliği olmayan işyerlerinin Belediyemizce tespit edilerek tahakkuk yapılacak Kaysu gelirlerinin 2021 yılından itibaren 2 eşit taksitte ilk taksit Mayıs ve 2. taksit Kasım aylarında alınabilmesi hususunun görüşülmesi. Gündemin beşinci maddesi Korona Virüs tedbirleri kapsamında 18/11/2020 tarihli Genelge ile faaliyetleri durdurulan ve Belediyemiz tasarrufunda bulunan işyerlerinden kapalı oldukları süre içerisinde kira bedeli alınmaması hususunun görüşülmesi.

Aralık Ayı Meclis Toplantısı gündemin altıncı ve son maddesi olan dilek ve temenniler bölümünün ardından sona erecek.