#

Yıllardır Çözülmeyen Sorunlar Bir Bir Çözülüyor

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hafta sonunda ve Pazartesi günü gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde inceledi. Sıcak havalara rağmen mesaisine devam eden ekiplere teşekkür eden Başkan Çetin Akın, “Vatandaşlarımızın yaşadıkları yol sorunlarını bir an önce çözüme kavuşturmak için ekiplerimiz hafta sonunda da çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Yaz kış, gece gündüz demeden çalışmalarına devam eden ekiplerimize teşekkür ederim” dedi.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ova yollarında asfaltlama çalışmalarına hafta sonunda da devam etti. Ekipler tarafından hazırlanan program doğrultusunda Hışırlık Mevkisinde yürütülen çalışmalar kapsamında 10 bin 750 m2’lik alan asfaltlandı. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ova yollarının yanı sıra şehir içindeki çalışmalarına da eş zamanlı olarak devam ediyor. Selvilitepe Mahallesi Armağan Sokak, Çağdaş Sokak ve Önder Sokakta bölge sakinlerinin uzun yıllardır sıkıntı yaşadıkları yol sorunu asfaltlama, Sadıklar ve Oya Sokakta parke ve bordür taşı döşeme çalışmalarıyla çözüme kavuşuyor. Kurtuluş Mahallesi Özgün Sokakta ise yolun bozuk olduğu alanda beton atma çalışması yürütülüyor.

Başkan Çetin Akın, Özel Kalem Müdürü Ali Nasuhoğlu ile birlikte hafta sonunda Hışırlık Mevkisindeki asfaltlama çalışmalarını, pazartesi günü ise Başkan Yardımcısı Evren Erbaş Ser ile birlikte Selvilitepe ve Kurtuluş Mahallelerindeki çalışmaları incelemelerde bulundu. Başkan Çetin Akın, Fen İşleri Müdürü İbrahim Tunçkol’dan çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca Çampınar Mahallesinde yol yenileme ve tamirat çalışmaları ile Temrek Mahallesi köy kahvesinde sundurma yapımına devam ediyor. İzzettin Mahallesindeki köy kahvesinin bahçesinin yenileme çalışmalarına da ekipler tarafından başlandı.

Ova yolları ve şehir içindeki çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Başkan Çetin Akın, “Ova yollarımızda ve merkez mahallelerimizde vatandaşlarımızın uzun yıllardır yaşadıkları yol sorunlarını bir an önce çözüme kavuşturmak için ekiplerimiz hafta sonu da dahil olmak üzere çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kendi imkanlarımızla Turgutlu’muzun tüm noktalarında yaşanan sorunları ortadan kaldırıyoruz. Yaz kış, gece gündüz demeden çalışmalarına devam eden ekiplerimize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.