#

Zafer Bayramı, Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenlikleri Başlıyor

Turgutlu Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılı muhteşem etkinliklerle kutlanacak aynı zamanda Zafer Bayramı, Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenliklerinin başlangıcı yapılacak.

Milli bayram coşkusunu tüm kentte yaşatan Turgutlu Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılını özel etkinliklerle kutlayacak. Zafer Bayramı’nın 100. yıl kutlamalarında aynı zamanda Zafer Bayramı, Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenliklerinin başlangıcı da yapılmış olacak.

Zafer Bayramı, Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenlikleri kapsamında düzenlenecek kutlamalar, Zafer Korteji ile başlayacak. Ardından İrem Derici konseriyle devam edecek. Zafer Korteji 30 Ağustos Salı günü saat 20:00’da Koza Parkı Kavşağı önünden başlayacak. Ünlü sanatçı İrem Derici konseri ise saat 21:30’da 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’nda gerçekleşecek.

Kutlamalarda zafer ruhunun tüm kentte yaşanacağını ifade eden Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100. yılını hep birlikte meydanlarımızda kutlayacak, zafer ruhunu tüm Turgutlu’muzda yaşatacağız. Kutlamalarımızda aynı zamanda 9 gün sürecek olan Zafer Bayramı, Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenliklerimizin de başlangıcını yapacağız. Tüm hemşehrilerimizi bu özel gecede birlikte olmaya Zafer Bayramımızın sevincini, heyecanını hep birlikte yaşamaya davet ediyorum” dedi.