TURBEM Yeni Dönem Kayıtları Başlıyor
Turgutlu Belediyesi Eğitim Merkezine (TURBEM) yeni dönem kayıtları 10 Temmuz Cuma günü başlıyor.
Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi İlk Kamp Etkinliğini Düzenledi
Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi sporcuları uzun bir aradan sonra ilk kamp etkinliğini gerçekleştirdi.
Turgutlu Belediyesi Yaz Spor Etkinlikleri Başlıyor
Turgutlu Belediyesinin çocuk ve gençlere yönelik hayata geçirdiği Yaz Spor Etkinlikleri başlıyor. Kayıtlar ise 9 Temmuz Perşembe gününden itibaren alınacak.
Turgutlu Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
Turgutlu Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Eski Belediye Binasında gerçekleştirildi. Meclis toplantısı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.
Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takımı 2. Ligde
Turgutlu Belediyespor Erkek Voleybol Takımı 2020 – 2021 sezonunda 2. Ligde mücadele edecek.
Turgutlu Belediye Meclisi Toplanıyor
Turgutlu Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı 7 Temmuz Salı günü saat 18:00’da Eski Belediye Binasında yapılacak.
Turgutlu Belediyesi Çalışmalarına Ara Vermiyor
Turgutlu Belediyesi ekipleri merkez ve kırsal mahallelerdeki çalışmalarını gerçekleştirmeye devam ediyor.
Turgutlu Belediyesinin İnternet Sitesi Yenilendi
Turgutlu Belediyesinin kurumsal internet sitesi yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu.
Turgutlulu Üreticilere 200 bin Fide Ulaştırılacak
Turgutlu Belediyesi ve Turgutlu Fide’den üreticilere büyük destek gelerek 200 bin adet domates ve biber fidesi üreticilere ulaştırılacak.
Başkan Çetin Akın’dan İptal Kararına Tepki
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, TFF tarafından 2. ve 3. Liglerin iptal edilmesi ve tescil kararlarının önümüzdeki günlerde açıklanacağı sözleri üzerine bir basın açıklaması yayınladı. Başkan Akın maçların tamamlanmasını isterken aksi durumun adil ve eşit olmayacağını söyledi.
Turgutlu Belediyesi Bu Yıl da Üniversite Tercih Merkezi Kuracak
Turgutlu Belediyesi üniversite öğrencilerine yönelik desteklerini sürdürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Turgutlu Belediyesi tarafından kurulan Üniversite Tercih Merkezi bu yıl da öğrencilere tercihlerinde yardımcı olmak için iki noktada kurulacak.
Turgutlu Belediyesi Ekipleri Merkez ve Kırsal Mahallelere Hizmete Devam Ediyor
Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçede sürdürdüğü bakım, tamirat, yenileme ve boyama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
YKS Öncesi Sınav Yerleri Dezenfekte Edildi
Turgutlu Belediyesi 27 – 28 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde okullar ve Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesinin dezenfekte çalışmalarını tamamladı.
Turgutlu Belediyesi Tarihine Sahip Çıkmaya Devam Ediyor
Turgutlu Belediyesi hayata geçireceği iki yeni projeyle tarihine sahip çıkmaya devam ediyor.
Başkan Akın TURBEM Eğitimcileri ile Buluştu
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Turgutlu Eğitim Destek Kurs Merkezi (TURBEM) eğitimcileri ile bir araya geldi.
Yayla Mahallesine Kiraz Alım Yeri
Turgutlu Belediyesi kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik çalışmaları gerçekleştirmeye devam ediyor.
Turgutlu Belediyesinden Koşukırı Mevkisinde Yoğun Mesai
Turgutlu Belediyesinin Koşukırı Mevkisinde gerçekleştirdiği çalışmalar aralıksız devam ediyor. İlçe genelinde ise belediye ekipleri tarafından çok çeşitli çalışmalar titizlikle yürütülüyor.
Daha Fazla